(téma je dnešní výročí 30 let od smrti Kurta Cobaina)
...
tenkrát jaro bylo černý
když umřel hlas naděje
útěcha nezbyla pro věrný
příběh skončil bez děje
pak nic už nebylo stejný
zlá doba jiná nastala
srdce nám zbyly temný
když na nebi naší generaci
zářit hvězda přestala
...
Kurt byl svůj, to se mu musí nechat, ale o naději jeho texty moc nebyly;-)
Pěkná vzpomínka, Martene.
05.04.2024 06:02:11 | Žluťák
...dík...on to byl nasranej depresák jako všichni, docela obyčejnej chlápek...tedy kromě muziky...;-) ale doba byla nadějná hodně...čerstvý závan, nejen v muzice...
05.04.2024 10:44:42 | Marten
To rozhodně.
05.04.2024 10:49:14 | Žluťák