Když dotkne se mne magie
Bájí
Pohádek
Folklóru
Přírody
A víry
Zjemnělá krajkovou něhou
Úžasná zručným řemeslem
Cítím
Že v srdci mi klíčí
Třpytící se dětstvím zrnka
Smekám
Před fenoménem
Výtvarného
Loutkařského
Sochařského
Literárního
A filmového umění
S krásným jménem
Jiří Trnka
Řádný otec pěti dětí
Jel životem naplno
Ačkoliv nebyl vůbec stár
Prostě se užil až k smrti
Do nebe chtěla bych vzkázat
Snad se to k němu dostane
Pane Trnko
Mám vás stále hrozně ráda
Poznámka:
Jiří Trnka zemřel, když mu bylo 57 let.
Skvělý on...Skvěle ty... o něm
(a teda přidám, že skvělá i ty, i když je to celý o něm)
Byl to Pan Někdo*
01.08.2024 10:59:44 | cappuccinogirl
Kocoure .. jsi doma? Zahrada byla a je super knížka a tohle je pěkná pocta, Anfádiss ! :)
01.08.2024 09:22:44 | Svensen