Dívka na obruči
Sedím v první řadě tvého hlediště
Zaujatě sleduji, tvé představení
Jsem jediným divákem, v okouzlení
A stovky dalších na streamu
Potvoro záludná
Co tu předvádíš za pekelné kousky
Dotknout se chci, je mi však odepřeno
Cirkusačko bláznivá
Z metrů vidím, tvé necudné odhalení
Tvé hadí tělo, plazí se, chvíli po kolenou
V okamžiku, točíš se na obruči
Ne, že bych nebyl nadšený
Tělo jak pružina, výraz v obličeji
Nutí mně k zamyšlení
Jsem ve tvém divadle, opojení
Salta, kotrmelce, předvádíš
Z převleku do převleku
Mění se tvoje tělo, na svém malém jevišti
Na duši hladíš, jsem nadšený
Že pořád jsou, lidé jako ty
Dívko na obruči…
Inspirace: Jedno takové představení....
Dívka na obruči okouzlila tolik, až po podlaze nechtěně rozsypala spoustu soli. Cirkusy, artistky a akrobatky - svět snění, svět sladký - ale asi jen z dáli.
08.11.2024 09:44:39 | karolinakarol
Ano, ano, byla to pohádka, ale s odstupem si to idealizuji. Tak se musím zase vždy vrátit zpátky, do pohádky...
08.11.2024 11:24:09 | Darbe Sao