- Kouzelná hudba -

- Kouzelná hudba -

  - Kouzelná hudba -

Kouzelná hudba nám hraje
hraje nám kouzelná hudba

z rádia,mobilu,pc, v autě
vždy nás potěší, uklidní, povzbudí

pozbudí nás, i zahřeje u srdíčka
zahřeje u srdíčka luznými tóny

luznými tóny zahřeje
hlubokými basy zahřeje

zní do všech koutů
do všech koutů jde slyšet

každý ji má rád už od pradávna
od pradávna ji každý má rád

při tančení u ohně a hlasitých bubnů
hlasitých bubnů a popíjení moku

lidé jsme a budeme a hudba tu stále bude
hudba neustále bude od dávnověku

hudba bubnovitá

 

 

...

Spisovtel AKras

Autor Akras, 15.11.2024
Přečteno 24x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, šuměnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hudba je v.ý.s.o.s.t.n.á

15.11.2024 12:11:01 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel