Kastelán
Tklivé tóny podpořené hlasem sboru
Dějiny jedné dědiny zasáhnuté vlnou moru
Ve zdech a malbách toliko zpráv
Procházím zde a jsem rád, že již zdráv
Příběhy vyprávím každý sudý víkend
Poukazuji na jedinečný monument
Ať jsi mladý nebo značně stár
Poslechni příběhů zdejších pár
Znalosti budou pro tebe studnicí moudrosti
Přestaneš vnímat svět a jeho věčné hlouposti
A pokud výklad odměníš potleskem
Budu za tebou dlouze hledět s respektem.
Přečteno 23x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Bosorka9, Psavec, šuměnka, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)