Anotace: To byl krásný den a ptáci létali nad obzorem a bylo krásně u srdce......
Pájo, a cos to říkal o tom, že jsi míle za mnou? Vím, vím, kdepak to bylo... ta štístka... strašně krásně jsi to napsal-...
17.05.2007 20:26:00 | Dilla
káně?...-přezdívka mýho bejvalýho na kterýho snad nikdy nezapomenu...hustá náhoda...:)
16.05.2007 21:24:00 | už ne pernikova princezna