já budu hlídat
Po kůži ti prsty tančit,
vedle tebe spát,
nebát se co bude zítra
jen pod tvými rty tát.
Bez tebe jsem byla stínem,
co hledá trochu záře.
Poutníkem, jež zpitý vínem
nepoznává tváře.
Však ted smím líbat
- tvoje ústa
já budu hlídat
- tak u mě zůstaň.
Buď mým snem, vždyť víš
- po tobě já toužím,
když u mě nejsi umírám
- a beze snů se soužím...
Komentáře (1)
Komentujících (1)