...vidíš, kdybys u mě dnes na kousku řeči nebyla...ani bych o tobě nevěděla...a tak je i někdy život nespravedlivý...nevidí...nevidí děvče citlivé...nevidí její srdce láskou plné...nemysli na svá zklamání...a oddej se novým nadějím...vždyť jsi tak krásně mladá... :-)
17.05.2007 11:27:00 | Lota