Možná ,že kdybych byla sluncem
a pálila tě do tvých tváří,
všiml by sis,
že tu jsem i já.
Možná,že kdybych byla déšť
a po kapkách stékala po tvém těle,
cítil by si že to jsem já.
Snad kdybych byla blesk a hrom
a trefila se rovnou do tvého srdce,
poznal bys,že to jem já.
Ale já nejsem slunce ani déšť,
nejsem ani blesk a hrom.
Jsem jen obyčejná lidská bytost,
co se na tebe z povzdálí usmívá
a trpělivě čeká až si toho všimneš!