Modrá růže
Anotace: zatím to není dokončené, ale už se na tom pracuje...
Na zem padá modrá růže,
co dávno radost ztratila,
teď už jen vykřiknout může,
jak ráda by se vrátila.
Co stalo se, proč ztratila,
tu drahou radost života?
Kdo ublížil jí, jak zranila,
či byla to snad slabota?
Komentáře (0)