OK přiznávám, že se to sem nehodí, ale tohle je hodně stará básnička, ještě z doby, kdy jsem si procházela tím rádoby internetovým slangem, který se takhle odrazil v mé tvorbě. Teď už se snažím těmhle výrazům vyhýbat. Ale dík za poznámku.
30.05.2007 19:55:00 | Maddean
Srandičky typu "fšichni", "sou" a "jaxi" jsou sice fajn, ale tady nejsou namístě, tu jinak moc pěknou básničku to kazí...
30.05.2007 15:59:00 | La Suneteto