Psaní
Anotace: Starší, opět "měsíčně romantická"
Měsíc pluje jako prám,
po obloze nekonečné
Dopis právě dopsaný mám,
zalíbí se té slečně?
Budou mé řádky psané
jí hltány a čteny?
Pokropí je slzy slanné,
dočkám se rtů té ženy?
Komentáře (3)
Komentujících (3)