Hloupá
Anotace: balada o krotkých snech
Nakláněl jsi hlavu
a smál ses, smál...
/a ten ledový příkrov
v mém malém srdci tál/
a tys tak teple čaroval
ty sny krotké
o lásce, kráse, věčném snění...
a svět se schoulil
do tvých dlaní
zívl a špitl
"běž už za ní"
a ty jsi šel.
Nakláněl jsi hlavu
a smál ses, smál
tak teple čaroval
a ve studeném rohu
choulila jsem se já.
Komentáře (7)
Komentujících (7)