Proč nemilovat
Proč nemilovat - je to krása,
pro pár jedinců snad i spása.
Proč nesvézt se po horské dráze,
projít se po laně nad srázem.
Proč nezažít ten pocit,
značku milovaného nosit?
Proč nemít radost z Valentýnu,
cítit vůni rajského plynu.
Proč nemít funkci ochránce,
před zlem co lásku ničit chce?
Proč lásky plně nezpívat si,
ať to zlé se v dobro vrací.
Proč vybírat si po svém lásku,
radši nasaď si na oči pásku.
Proč nenechat vše na osudu?
Ať vybere ti koho chce,
neber lásku jako ostudu!
Komentáře (0)