Pavučina stesku
Anotace: nejhorší je naděje... naděje, která splaskne v době, kdy to nejmíň čekáte...
Ty jsi byl takovej malej pavouček
a já muška, co zapletla se do tvých sítí.
Pak se naše životy spojily -
já nechala sem si ten svůj vzíti.
A pak přišel kdosi - byla to dívka,
ta, co měl ji skoro každý rád...
A ty sis uvědomil, že chceš být víc,
než jen její kamarád.
A já jsem zůstala podvedená, opuštěná,
já - muška, co život svůj ti dala,
a nikdy jsem si nemyslela,
že "kamarádka" by mi tě vzala.
A ona byla tak neopatrná,
že prstem zpřetrhala pavučinové sítě,
a já zůstala tam uvězněná,
jak opuštěný strašák v žitě.
A stále tu vězím, sama,
bez naděje nalezení východu,
a pořád marně doufám,
že se jen dočkám tvého příchodu...
Komentáře (3)
Komentujících (3)