Vzdát boj?

Vzdát boj?

Anotace: Nevím si rady

Uvažuji, nevím si rady,
chtěla bych si tě smazat z hlavy.
Vzdát se, jenže to bych si to moc ulehčila,
a stejně bych si nepolepšila.
Vzdát boj?
Už se nepokoušet o souboj.
Ano, mám rivalku,
tu tvoji lásku- bývalku.
Ne, není tvoje bývalá,
i když to bych si přála.
Ale to by bylo moc jednoduché,
a život je boj,
tak ho nezdávej,
pořád se o to pokoušej...
No jo, ale existují i vyjímky
nebo ......
Jestli ji opravdu miluješ,
tak nade mnou se těžko slituješ.
Já lítost nechci,
lásku tvou- tu chci.
Ale přebírat tě někomu?
To nemám to nechci,
už pohár vítězství ji dát- komu?
Jí!!!
I přesto však nevím- ona si Tě nezaslouží.
Autor Taya, 17.05.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Pokud Ti za to opravdu stojí a je šance na jeho lásku,tak bojuj,však čestně jen!Pokud ne,čas Tvé rány zhojí.Dopřej mu,ať je spokojen,
M.V.Š.

20.05.2007 19:35:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel