Něžná
Anotace: jsem něžná díky tobě. je krásné cítit se tak, jak se ted cítím já.
jsi něha skrytá v květech tulipánů
jsi zázrak doručený k ránu
jsi pro mě náruč co objímá z lásky
i jen tak
seš plyšovej méďa, kamarád co
všechno o mě ví.
medvídek z hračkářství
měkkoučkej kožíček tisknu k sobě
a chtěla bych se tisknout k tobě
jsi můj malej zázrak co vykvetl
a voní
tu vůní já tak dobře znám
do té vůně, se pro tebe oblékám.
Komentáře (4)
Komentujících (4)