Anotace: asi už nemám nárok na tvou lásku, ale to neznamená, že jí nechci...
Pěkné...zajímavá myšlenka a zajímavě pojaté...
Reakce na tvůj koment: Víš, úsměv je občas těžký, ale i tak se snažím občas se usmívat...ale málokdy se to povede...
12.06.2007 14:44:00 | Láďa
.( Strašně hezky napsané, jen smutné...je na nic, když je vyprodáno, ale třeba někdy někdo přijde něco vrátit a pak je zase šance, že i ty si něco z tohod ruhého odneseš...
18.05.2007 13:33:00 | Sunny