Anotace: Dnes v noci zdál se mi sen, krásná osoba zjevila se mi v něm.
hezká básnička. jako měkké pohlazení, jako závan krásna nad něž není, když zdá se nám o tom co si přejem, překážky nejsou, najednou všechno zvládnem, co nám dává sílu? přece láska:)
18.05.2007 02:53:00 | Jenny.Dee