Znamení
Anotace: ..malinko erotiky
S radostí co svírá,
do nebe se dívá,
v naději oči otevřený,
za lásky zmařený.
Jen pro tu poslední,
hledá boží znamení,
ať cejch mu vypálí,
oheň v srdci zapálí.
Kdo však tě přesvědčí,
ze všech proher vyléčí,
tak dej mi malé znamení,
uzdravím tvá zranění.
Polibkem horkým,
jazykem vlhkým,
za každou tu ránu,
skončím až k ránu.
Dát lásku i tělo,
milování chtělo,
rukou něžné hlazení,
i francouzské mazlení.
Líbat ústa a čelo,
ochutnat celé tělo,
prsty zamotat do vlasů,
s tvými rty u pasu.
Vůně lásky mámivá,
mít co nikdo nemívá,
chuť borůvkovou máš,
snad někdy, ochutnat mi….dáš
Komentáře (2)
Komentujících (2)