..vše bude dobré:-)..lásku už znají..jen..možná..
..v tomto životě ..se ještě hledají..
28.05.2007 22:34:00 | isisleo
Někdy se opravdu
čas chvíli zastaví...
a člověk vznese se
nad všechno bolavý...
Někdy se potkají
i slunce s měsícem...
nebo dva toulaví...
(a to těší nejvíce)
;o))
18.05.2007 11:46:00 | Cecilka