Bláhová Láska..
Bláhová Lásko..
všudypřítomná,
křehká holubičko,
slepá a nestálá,
Tichá kráso,
v hrudi skrytá,
občas bolíš,
do srdcí jsi vrytá..
Kapko nadějí,
v drsné současnosti,
splétáš osudy,
snad už nás neopustíš..
Komentáře (5)
Komentujících (5)