Navždy odfouknuté...
Anotace: hm..... no coment :P
ty sladké pocity
mezi víčky
zachycené kapky
hněvu..
vášní?
letmé dotyky
zavřené ve dveřích
šílené návyky
lehounké pápěří
...............
na okenním parapetu
někdo zafoukal větu
(snad prach)
...............
a řeky splynuly v jedno
Komentáře (3)
Komentujících (3)