Další čerstvé maso
Anotace: ...Neukusuj z mého těla kusy krvavého srdce...
Už jsem tě poznal.
Nech mě být.
Neukusuj z mého těla
kusy krvavého srdce.
To bolí, slyšíš?!
Rozřezals mě a pošlapal
moji hrdost
a můj cit.
Až příště zase někoho
ocelovým lankem svážeš,
měj s ním aspoň malé slitování
a nech ho zemřít rychle.
Komentáře (1)
Komentujících (1)