Skoro celá abeceda..
A - anděl co může při tobě stát
B - bolest, které můžeš se bát
C - cit který jsi měl dát
D - duše s kterou neměl sis hrát
E - experiment ktrý máš rád
F - fixa s kterou můžeš psát
G - gilotina co hlavu ti utne
H - holka co oči má smutné
Ch- chameleon co barvu mění
I - implantát, terý tě změní
J - jezero ve kterém se zhlíží
K - kámen, ktrý tě tíží
L - láska co k tobě cítím stále
M - milovat - tak miluj dále
N - nouze, ktrá tu nechybí
O - oči , ktrým se to nelíbí
P - pochvala tou šetřit se má
Q - quartet co to znemená?
R - rty rudé jak růže
S - sny v nichž za hranice fakta můžeš
T - touha ktrou teď prožívám
U - ústa tvá, proč je teď nelíbám
V - výzva co odvahu nám dává
Z - zrada což občas se stává
Komentáře (1)
Komentujících (1)