Den a noc splynulých
Anotace: Dech můj a tvůj sny vytváří
Dny potemní v ulicích
a okna zakryjí
temné modré pláště
pod kterými pohnou se dvě těla
ve hříchu budoucím.
Měsíc projasní
ulice modrých snů
a špendlíky hvězd
přitlučou na kříže
dva milence
kteří přistiženi byli
v loži sametových stínů.
Rána
ta probudí
spáče nevědomé
aby je nechala brodit
krví sluneční
a do ní nově procitlí
ponoří myšlenky
z noci probdělé.
Přečteno 505x
Tipy 2
Poslední tipující: Radhuza
Komentáře (4)
Komentujících (3)