Děkuji
Anotace: Toto je poděkování k prvnímu výročí
Moje ruce mají zase koho vodit
Moje nohy mají zase s kým chodit.
Má mysl dostala možnost s tvojí splynout
Mé srdce má zas pro koho tlouct
To je jen pár rýmu pro tebe
To Ty z nás dvou půjdeš do nebe
Za tento první měsíc Ti děkuji
Proto Tebe taky tak miluji!
Přečteno 657x
Tipy 1
Poslední tipující: Elouš
Komentáře (2)
Komentujících (2)