Princezny
Anotace: Prostě jen říkám pravdu!!!!
Princezny nejsou jen v pohádkách,
a city nejsou jen v památkách
Ty jsi má princezna nejkřehčí
s úsměvem, co je nejhezčí!!
Miluji tě srdíčkem,
protože jsi mým sluníčkem
Přečteno 570x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
Komentáře (1)
Komentujících (1)