letní jahodavá pěna
Anotace: taková letní sprška...
Letní jahodová pěna
Nad hlavou letí Ti včela,
slunce si češe své vlasy,
provoněná jsou naše těla,
v dálce je slyšet cizí hlasy.
Ruce spletené láskou,
těla spojena srdcem..
otázka za otázkou,
divák není dobrým hercem..
Slunce propletené mraky,
tráva v jahodové pěně,
do mraků píší ptáci znaky,
beruška sedí na barevné stěně.
Motýli jsou jako lidé,
letí z kytky na kytku..
je to bláznivé,je to živé,
hledáme příchuť v požitku.
Je to světem,
je to věkem..
Je to láskou,
je to létem.
Komentáře (3)
Komentujících (3)