Láskolék je všechno kolem Tebe! Proč? Protože pro jedno kvítí slunce nesvítí... :o) Tohle není vnucováni Ti mého názoru, to je rada do života. Děkuju za hodnocení i komentář.
19.05.2007 23:55:00 | Sigurd II.
existuje jich víc, ale ještě dlouho bude Ten jeden, kterej je přes to všechno, co udělal, pořád ten nej...
tyhle otázky si kladu už pěkně dlouho. mluvíš mi z duše...
19.05.2007 18:16:00 | Ágnes
Copak existuje jenom ten jeden??? Jestli ti něco takového dokázal udělat, můžeš určitě najít mnohem lepšího... časem...
19.05.2007 16:27:00 | prostějanek