Závilslost..
Anotace: .. je spousta drůhů zavislostí..
Hvězdy se loučí,
když slunko vstává,
další noc je pryč,
zas celá probdělá..
Myšlenky v kolotoči,
rozum kousek stranou,
když srdce je roztáčí..
hodiny jen dále plynou..
Chtěl bych již spát,
však myslím na ni,
nemohu už přestat,
propdal jsem závislosti..
Komentáře (6)
Komentujících (6)