Anotace: nwm co k tomu mám psát:P každej si k tomu udělá svůj obrázek;) ale budu ráda za vaše komenty a hodnocení;)
Chris, máš hned v prvním řádku výpadek slova "to". Hlavně, že to je z Tebe ven. Budeš se cítit lépe. Věř mi.
19.05.2007 23:11:00 | Liv