Miluju tě... Neustále
Anotace: Miluju tě, opravdově...
Miluju Tě, a ty to nechápeš,
miluju Tě - ty mezi světy netápeš.
Miluju tě, a ty to víš,
miluju Tě - před tím není žádná skrýš.
Miluju Tě, tak proč nic neříkáš?
Miluju Tě - proč hlavou nekýváš?
Miluju Tě, snad úplně k zbláznění,
miluju Tě - on mně však ne, vážení...
Komentáře (2)
Komentujících (2)