Hra
Dvě tváře máš
přede mnou jednu ukrýváš
srdce rozpůlené tluče ti v těle
hoří a spaluje tě
a ty se nestydíš
jen jednu tu vidíš
flirt je hříčka z filmů
a city z románu
proč nejít za jinou
ikdyž k jedné touhy nehynou
netrap mě
...
a už konečně přiznej
je to pro tebe jen HRA
Komentáře (3)
Komentujících (3)