Tobě
Anotace: Pro mojí polovičku bez který neumím žít ...
Jak ubránit se tvým rtům,
jak neutopit se v tvých očích,
jak nepodlehnout těm krásným snům,
nebo snad milovat je zločin?
Jak byt stále jen s tebou,
a nerozplynout se v tvé náruči,
jit spolu světlem i tmou,
protože srdci nelze poručit!
Miluji tě ...
Komentáře (0)