Zlomené srdce
Anotace: ..moe první básnička, psaná už hodně dávno....
Všechno už skončilo,dávno to není....
Ty už jsi minulost,časy se mění!
Nevěřím že měls mě rád,
tys uměl mi jen lhát...
TeĎ tady sedím a vzpomínám....
Na zlomený srdce umírám..
Přečteno 491x
Tipy 2
Poslední tipující: MiaaWei, kucky
Komentáře (3)
Komentujících (3)