Dej mi šanci
Jak Ježíš, co nese si kříž
mám tě rád-
-nevěříš?
Jak Rambo, co se chce prát
sakra-
-jak ti to mám dokázat?
ak Schumacher, co v závodě jede
rád bych ti snes-
-třeba modré z nebe
Jak Bajaja, co neměl bázně
pro tebe bych udělal všechno-
-vážně!
Jak poustevníci, co byli psanci
moc tě prosím-
-dej mi šanci!
Komentáře (4)
Komentujících (4)