Lásko...

Lásko...

Anotace: Láska je život... ale stojí pro to vůbec žít? Vím, láska je krásná (ta opětovaná), ale na světě je přece tolik bolesti...

Lásko, ach krutá lásko,
ty zrádná ničemnice lidí,
ten, kdo poznal tvůj bol,
ten se ti raději z cesty klidí.

Zkus občas nebýt tak krutá,
pak měl by tě každý rád,
nikdo by se netrápil,
všichni by se chtěli milovat.

Lásko, zkoušíš to snad?
Ne? Takže ty to nezvládáš,
a než se sama namáhat,
to raději utrpení rozdáváš...

Lásko - seš nespravedlivá, zlá a krutá. Ale víš co, Lásko? Ty seš ŽIVOT!
Autor qpal, 20.05.2007
Přečteno 477x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Není neopětované lásky, odplata přijde a možná už přišla ve tvých verších.

21.05.2007 22:55:00 | UCET KE ZRUSENI

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel