Miluji slova
Anotace: Ryzí vyznání a né že né...
Usedávám před elektrickou krabici
S doutn(í/á)kem v ústech
s hrníčkem čaje
hraju si na předpotopní básníci
Maje nespočetně jiných povinností
zapomínám dobrý mrav
a odložitelné i neodložitelné
odkládám. S (ne)lítostí.
Miluji slova, věčné skrýše
pro jedinečné i opakující se
myšlenky, pocity, fráze.
A čím jsem starší...
tím spíše.
Komentáře (4)
Komentujících (4)