Slzy
Anotace: jsou prý vyslanci věčné lásky...
S přáním dobré noci
opouštějí slzy mé oči.
Vzpomínky na lásku,
která už se nevrátí
jen nové slzy potvrdí!
Jak lehce se štěstí unaví,
pláč nic nespraví
a slova útěchy snad bodají víc.
Vím měla bych tě nechat už konečně jít
a začít bez tebe žít..
Jen je to čím dál tím těžší...
Komentáře (2)
Komentujících (2)