Otázky bez odpovědí...
Anotace: Nechci, ale opravdu NECHCI být sentimentální... ale jsem...
Díky jedné krásné madam,
která ti nedá v noci klidné spaní,
do noční touhy sama padám,
nebaví mě to zbytečné ptaní.
Co vlastně za lásku můžu označit,
je to ta bolest, prázdná jak sud,
je to ten sladký a kyselý cit??
A můžu ještě věřit na osud??
A bez ptaní jsem prostě mimo,
odstřižená od reálného dění,
že už mě nechceš, řekni přímo
a prostě zaraž mi to plané snění!!
Nedávej mi marnou naději, prostě to skonči,
já vím, že se to jednou musí stát...
Tak jedno malé slunce
teď se s tebou loučí...
To co klidně mohlo by tě
milovat...
Komentáře (1)
Komentujících (1)