Nestalo se vůbec nic, jenom láska se zas ukázala. No jo no,... tak at je ta trasa budto nahraditelná.. nebo.. přeci jen správná :-)
22.05.2007 11:44:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Jéje, Ty jsi zase něco napsal:-) ta druhá sloka je vážně moc hezká. Měj se pěkně.
22.05.2007 07:45:00 | semiramis