Co je láska?
Anotace: Každý si představuje něco jiného.
Co je něžné milování?
To je horkost, co tě svádí,
to je doušek vody v poušti lhaní,
kde se láska často zraní.
Je to dotek plný něžnosti,
je to skrvna na tvý cti,
je to hra lásky s žárlivostí,
která se na Tvé duši hostí.
Láska to je milování,
rozdat se a býti sami,
nekonečnost doteků,
hojnost a sběr polibků.
Komentáře (0)