Co zbyde
po milování
dvojté upocené štěstí
plná emoční nádrž
nestandartní úsměvy
nezaměnitelné pohledy
a hlavně prostor
k dalšímu
milování
22.05.2007 10:37:00 | smudlinek
... když jsem viděl ten název ... okamžitě jsem si vzpomněl na tuhle písničku:
A byli dva
1.A byli dva, každý jim záviděl,
že spolu světem mohou jít.
A byli dva, on králem stát se chtěl
a ona královnou mu být.
A byli dva, spolu vstávali
a spolu chodili i spát.
A byli dva, písničku, kterou znal,
zpíval pro ni rád.
R:Já ti dám kvítečků pár,
až dáš svých dlaní žár.
Já ti dám kvítečků víc,
až mi dáš k polibkům líc.
Já ti dám kvítečků lán,
mi dáš své lásky džbán......
2.A byli dva, často se vídali
a léta začali se znát.
A byli dva, jak dny se střídaly,
přestal jí říkat: "Mám tě rád."
A byli dva, každý svou pravdu měl,
a za každou cenu musel mít.
A byli dva, on zapomněl, co chtěl,
a ona zapomněla chtít.
R: Já ti dám.............
... roboti ... nejsem v SADu ... ani SADista ...
22.05.2007 10:33:00 | JardaCH