Umírám
Anotace: Lhát si - to je snažší než přiznat si porážku... od života a od milované osoby
Umírám,
v zapomnění celého světa,
umírám,
radostné "sbohem" je má poslední věta.
Umírám,
a když ne moje tělo,
umírá,
všechno ve mně, co tě kdy chtělo.
/Vím - lžu sama sobě,
ale to je asi úděl žití v téhle době/
Komentáře (2)
Komentujících (2)