Jsi můj
Jsi můj polštář zakletý
pod kterým usínám
Má deka
kterou se zakrývám
Jsi půlka mého srdce
jsi muj srdceryvný žal
Bez tvého těla i duše
já umirám
Jsi pro mě muj drahocenný čas
co ti ukládám
Jsi mé nebe na které se dívám s úctou
Jsi moje láska i můj žal
Komentáře (2)
Komentujících (2)