...výčitky mrazí...ovšem smrt umrznutím je prý úžasná - člověk najednou pocítí teplo...tak mě napadá, kdo zažil smrt umrznutím a jak to pak komu vyprávěl?
23.05.2007 10:52:00 | callowsick
... co bychom to byli za ptáčky, kdybychom nepociťovali výčitky ... je jen na nás, co s nimi ... básnička parádní, jindro !
23.05.2007 08:52:00 | Alci
na city nejsou paragrafy, možná proto bychom se jimi tak rádi řídili...
...a při jejich "porušení" nás terstají většinou výčitky (...jako daň z přidané hodnoty už tak silných pocitů;))
/...je to silné vyjádření citů...opravdu Harry.../
22.05.2007 20:28:00 | Lizzzie