Nepodváděj
Anotace: prohrát můžeš vždycky...
S hlavou vztyčenou
a s úsměvem na rtech,
nebát se a začít znovu,
zapomenout, přelézt tu vysokou zeď!
Vždyť život nekončí jedním zklamáním,
i když tě k zoufalství dohání...
Neboj přijde další a horší,
trápení bude možná ještě delší.
Přesto nikdy to nevzdávej,
buď hrdinou a nepodváděj,
vždyť sebevrah je ulejvák!!!
Komentáře (0)