.... jsem naštvanej, ... a cítím se odstrčenej ....
nejsem černoch, ... a ani nemám jinou sexuální orientaci, ... a ještě ke všemu ... ani nejsem poďobanej ... / teda jako opuntíkovanej ... :-)) /
*- sakra tak kdy konečně přijdu na řadu ... :-))
05.06.2007 00:17:00 | HarryHH
Mám taky vztah k puntíkům, třeba na nose...krásné, milé atd. Co se týče vzkazů na Literu a dalších komplikací, neumím si to vysvětlit, posílala jsem i mail na přihlašující adresu,abych na to upozornila a ev. dostala odpověď, vrátilo se mi, že nelze doručit. To jsme dopadli.
02.06.2007 23:55:00 | Liv
Stručné a jasné a nejvíc krásné lásky vyznání.
Zase body nejdou.Budu zkoušet.100%
26.05.2007 07:46:00 | s.e.n
Fíha, to je takové rovné, rychlé, zpříma na věc bez okolků, přístup akční sebevědomé ženy. Moc se mi to líbí, žádné štráchy. Origoš, jsem nadšená.
22.05.2007 22:31:00 | Jarky