Jsi moje letadýlko
Anotace: Inspirací mi byl (a je) můj Láska...
Jsi moje letadýlko;
malinký brouček, který
poletuje z květu na květ
Palivovými čarami kreslíš
do vzduchu v mém pokoji
půlkruh – úsměv na svět
Z výšky máváš na mě křídlem;
až mám strach, aby
někdo nevypadl ven
Lásko, ty jsi tady?
Vždyť před chvilkou jsi…
…lítal. To byl jenom sen
Komentáře (1)
Komentujících (1)